Mossängens förskola

mossängens förskola

Start · Förskola & utbildning · Förskola · Förskola och pedagogisk omsorg · Förskolor A-Ö · Mossängens förskola · Om Mossängens förskola; Uteavdelningen. Mossängens förskola är en förskola med fem avdelningar med barn i åldrarna år. Förskolan ligger på Elinelundsområdet och är omgärdat av natursköna och. Min dotter Tova ska börja på Mossängens förskola (Limhamn/Bunkeflo) i augusti. Jag vill komma i kontakt med föräldrar.

Mossängens förskola - Amandla

I förskolepedagogiken har leken stor betydelse och bygger på barns lust, nyfikenhet och behov av att få utforska sin tillvaro. Då vi vistas i naturen tränas barnens grovmotorik samt kondition varje dag och på olika underlag. Det vill vi göra tillsammans genom ett effektivt och gott samarbete i hela Malmö stad. Dessa omgivningar skapar stora möjligheter till att arbeta nära naturen. Vill du vara med och påverka?

Mossängens förskola - nätverket

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Fladdermusen 43 26 Ugglan 42 87 Grodan 43 15 Fjärilen 43 18 Humlan 64 Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Arbetsgivarens övriga jobb Sortera efter:

0 reaktioner på ”Mossängens förskola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *